DARE TO HAVE A DRINK WITH MIE?

Check onze vacatures & stages

Dutch Organic Spirits

Houd jij van een lekker drankje met een sterk verhaal? Ben je een commercieel gezelligheidstalent dat het leuk vindt in een groeiend bedrijf te werken?

Dutch Organic Spirits maakt biologisch gedestilleerde dranken, met een knipoog gebaseerd op beruchte figuren uit de Nederlandse geschiedenis.

Zo hebben we Goeie Mie gin, gebaseerd op de grootste gifmengster ter wereld, en werken we aan het verhaal van dubbelspionne Mata Hari. Naast gin gaan we uitbreiden naar rum, wodka en 0.0.

Sales Manager

Je werkt een salesplan uit en gaat daarmee aan de slag, en gaat klanten binnenhalen!  Met onze marketeers bedenk je hoe we nog beter aan kunnen sluiten op de wensen van onze klanten, of het verpakkingen of POS-materialen zijn. We overleggen welke (internationale) beurzen we moeten bezoeken, waar je ook wel eens een handje mee helpt en leads verzamelt.

Verder is er alle vrijheid om de rol in te vullen zoals je dat zelf wilt, en daarin ben je ook stressbestendig. In een scale-up is the roof wel eens on fire, maar aan het eind van de dag zit iedereen tevreden aan een GT.

Brand ambassador & sales

Je bedenkt op welke gave locaties onze dranken geschonken & verkocht moeten worden en stapt erop af. Samen met marketingcollega’s werk je aan acties en materialen om de beste verkoopervaring te bieden. Dit houd je bij in het CRM – en verder alle vrijheid om deze rol in te vullen zoals jij dat wilt.

Stage: sales & accountmanagement

Je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, maar krijgt ook de ruimte een eigen project uit te voeren. Een stagiair op sales wordt een half jaar brand ambassador, maakt een gericht salesplan en gaat erop uit met onze flessen onder de arm!

COME AND WORK WITH MIE

Solliciteer op de vacaturepagina. Vragen over ons bedrijf? CALL MIE: Josine Heijnen (eigenaar) via 071 203 6150 of Erik Molendijk (recruiter) via 06 189 123 09.