DARE TO HAVE A DRINK WITH MIE?

Check onze vacatures & stages

Dutch Organic Spirits

Houd jij van een lekker drankje met een sterk verhaal? Ben je een commercieel gezelligheidstalent dat het leuk vindt in een groeiend bedrijf te werken?

Dutch Organic Spirits maakt biologisch gedestilleerde dranken, met een knipoog gebaseerd op beruchte figuren uit de Nederlandse geschiedenis.

Zo hebben we Goeie Mie gin, gebaseerd op de grootste gifmengster ter wereld, en werken we aan het verhaal van dubbelspionne Mata Hari. Naast gin gaan we uitbreiden naar rum, wodka en 0.0.

Brand ambassador & sales

Je bedenkt op welke gave locaties onze dranken geschonken & verkocht moeten worden en stapt erop af. Samen met marketingcollega’s werk je aan acties en materialen om de beste verkoopervaring te bieden. Dit houd je bij in het CRM – en verder alle vrijheid om deze rol in te vullen zoals jij dat wilt.

Stage: sales & accountmanagement

Je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, maar krijgt ook de ruimte een eigen project uit te voeren. Een stagiair op sales wordt een half jaar brand ambassador, maakt een gericht salesplan en gaat erop uit met onze flessen onder de arm!

Stage: marketing, events & contentcreatie

Je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, maar krijgt ook de ruimte een eigen project uit te voeren. Een stagiair op marketing pakt een project op zoals socials of de lancering van een nieuw product, regelt shoots en filmpjes en content over onze evenementen.

COME AND WORK WITH MIE

Solliciteer op de vacaturepagina. Vragen over ons bedrijf? CALL MIE: Josine Heijnen (eigenaar) via 071 203 6150 of Erik Molendijk (recruiter) via 06 189 123 09.