Distilleer je eigen gin | 25 november 16:30

Datum evenement:

25 november 2023

Tijd evenement:

16:30

Locatie evenement:

True Tales Distillery

Altijd al een keer je eigen gin willen maken? Kom naar onze distilleerworkshop en stook in een klein keteltje je eigen fles. In tweeënhalf uur tijd leer je alles over de geschiedenis van jenever en gin, de Leidsche Giftmengster en arsenicum, kruiden, verschillende methoden van distilleren en ga je natuurlijk ook zelf aan het werk met een eigengemaakt recept. 

We beginnen met een stukje geschiedenisles, leggen uit wat destilleren eigenlijk is en proeven verschillende gins. Dan is het tijd om je eigen recept te bedenken. Met of zonder ons advies zoek jij de lekkerste kruiden in de perfecte verhouding bij elkaar! 

Onder het genot van een gin-tonic of andere cocktail distilleer je in een klein keteltje je fles tot perfectie. Dat is nog hard werken, want natuurlijk moet de temperatuur hoog genoeg zijn en de koelmantel goed koud. Maar eind goed al goed: je eigengestookte gin neem je gelijk mee naar huis. Ben samen, krijg je twee halve flesjes: wel zo handig natuurlijk. 

Deze workshop wordt ook in het Engels gegeven – kijk in de agenda voor de juiste tijden. Lijkt dit je leuk om met een groep vrienden of collega’s te doen? Dat kan al vanaf 8 personen. Mail naar visit@goeiemie.nl en we maken er een privé-event voor je eigen groep van.

Aanmelden:

Ticket type: Aantal tickets Prijs per ticket:
Een persoon
1 Left:
 65,00
Twee personen
5 Left:
 120,00

Extra:

Dagparkeerkaart
10 Left:
 7,50
Hoeveelheid: Totaal:

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 7 (6 Left:)
  • True Tales Distillery
  • Haagweg 4E16
  • Leiden
  • Nederland

Goed om te weten:

  • 25 november 2023 16:30   -   19:00
Laat anderen weten dat je gaat!
ZET IN AGENDA